Овен  През този ден звездите препоръчват да поиграете на някаква

...
Овен  През този ден звездите препоръчват да поиграете на някаква
Коментари Харесай

Важен ден в личните отношения на две от зодиите! Проблеми в работата за друга! Вижте хороскопа си за деня

Овен 
През този ден звездите предлагат да поиграете на някаква интелектуална игра, да вземем за пример шахмат или преферанс. При това най-важното ще бъде не успеха, а присъединяване. Не е нужно да потвърждавате, че сте по- умни, а просто би трябвало да наблегнете Вашите общи цели и замисли.  

 
Телец
Понякога най-хубавото нещо, което може да извършите е, да не вършиме нищо, изключително когато се отнася за любовта. Ако сте зашеметени от вниманието, което някой Ви оказва, постарайте се, да не го показвате. Ако нещата върват нататък, дори си дайте тип, че нищо не Ви е направило усещане. Сега не е време да ускорявате събитията. Особено не би трябвало да форсирате развиването на нови връзки. Не правете неверния извод, че би трябвало да поощрите този човек или да го зарадвате с позитивен отклик. Позволете му известно време да се повари в личен сос.

Близнаци
Вече сте съумели да се затъжите за своя обичан човек, без значение от това, че не доста от дълго време сте го видяли за финален път. Спешно му звъннете, напишете му писмо, или, което е най-добре, идете му на посетители, с цел да съедините разделениете сърца, въпреки и за малко.

Рак
През целия ден у Вас ще бъде мощно изразен устрема за гласност, всемирски живот и привличане на вниманието към личната си личност. Бъдете деликатни - точно това може да Ви навлече неприятности, оправянето с които да се окаже много комплицирана работа. Около обяд може да се появи неодобрение от личното Ви обграждане, в резултат на които може да се увеличи раздразнителността и неконтролирания изблик на страсти. Опитите Ви да овладете всички проблеми по едно и също време, ще доведат единствено до повишаване на нервното напрежение. Последствията за самочувствието от това може да бъдат пагубни. Не търсете разтуха в алкохола!

Лъв
Внимавайте в връзките с другите трима. Днес и на следващия ден не правете аборти, въздържайте се от рискови инициативи, щадете очите и сърцето. Добре е да има натоварвания, само че всичко да е в норма. Интересите ви рисково се преплитат с тези на близки, сътрудници и шефове. За всичко би трябвало много да се потрудите, да намерите място и време. Сексът е причина за нападки, отивате към изневери и неуместни положения. Завладяват ви мании и депресии.

Дева
Препоръката на звездите за този ден е, да извършите не огромен подарък на своя обичан човек. Нека това не коства кой-знае какъв брой, а и няма да Ви донесе душевни загуби. Важното е, Вашата половинка да рабере, че за нея мислят, и че има някой, подготвен да и подарява дребни играчки – закачки без мотив и без празник.

Везни
Има такива дни, когато имате задоволително сила, с цел да продължите да вървите напред, само че е доста по-добре, в случай че отстъпите крачка обратно. Направете си отмора и проверете, фактически ли Вашият транспортен съд плува в в действителност вярното направление. След това проверете всички мотори, поздравете основния монтьор, разходете се по палубата, хапнете, а по-късно самоуверено може да командвате: „ Пълен напред! ” 

Скорпион
Днес ще Ви бъде нужна положителната Ви памет за дати, събития и имена ( в случай че, несъмнено, имате такава). Именно това ще Ви помогне да разрешите някои проблеми с Вашия обичан човек и то по този начин, че да му стане неловко от това, че основава проблем. Даже може да се учуди и възторжено да да Ви благодари безпределно...

Стрелец
Общата картина на живота ще наподобява все по-оптимистично, в случай че единствено свалите сивите очила, които по този начин настойчиво носите в последно време. В даден миг звездите ще разширят Вашите кариерни хоризонти и Вашия персонален живот ще заблести в разнообразни багри, стига единствено да съумеете да извършите крачка в необикновена за себе си посока. Престанете да подтискате своите естествени инстинкти и да се приемата като тъмен вид, какъвто в действителност напълно не сте. У Вас живее едно малко палаво дете, което чака да се измъкне на открито и да си поиграе.

Козирог
Днес е незабравим ден да сложите завършек на изчерпващите Ви връзки и ще започнете най на края да развивате нови, забавни и перспективни, Ако за Вас това в този момент не е настоящо, можем единствено да Ви поздравим,и да Ви пожелаем, да не стои към този момент този проблем пред Вас.

Водолей
Днес у Вас ще се появи предпочитание да измените привичния порядък на деяние и да го извършите по- завладяващ и необикновен. Старайте се да не се поддавате на нереалистични фантазии и проекти. Премисляйте по три пъти, преди да решите да предптиемете нещо. Днес общуването ще Ви буде забавно и прелестно. Може да се срещнете с родственици или да прекарате времето с децата. Може да си позволите къса екскурзия и пътуването ще Ви бъде забавно и прелестно.

Риби
Денят е удобен за развиване на любовните връзки. Днес са евентуални нови запознанства, които може и да доведат до сантиментални връзки. Може да получите безценен и прелестен подарък от прочут човек. В работата може да сключите договорка с авторитетни и опитни хора. Изпробвайте нови хрумвания и се стремете към преобразования в областта на работата. Общуването с обкръжаващите ще Ви носи единствено приятни страсти.

Източник: Lamqta.com

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР